Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X
 • PTE

  ProTest engineering Oy on kunnossapitoalan asiantuntijayritys, joka tuottaa teollisuudelle kattavia kunnossapitopalveluita ja laiteuusintoja.

  Päätoiminta-alueemme on paperi-, kartonki- ja selluteollisuus. Palvelutarjontamme sisältää prosessien optimointeja ja ongelmanratkaisuja, laitteistojen määräaikaisvirityksiä, huoltoja, uusintojen toteutuksia ja käyttöönottoja.

 • Yritys

  Yrityksen taustalla on vankka ammattitaito. Henkilöstöllämme on kaikkiaan 45 vuoden työkokemus vaativissa automaatio-, ongelmanratkaisu- ja asiakaspalvelutehtävissä toimialan johtavan yrityksen palveluksessa.

  Toimintamme perustuu siis pitkäaikaiseen työkokemukseen erikoisosaamisalueellamme. Kevyt organisaatio puolestaan mahdollistaa asiakkaitamme hyödyttävän kustannustehokkaan, kilpailukykyisen, nopean ja joustavan toiminnan.

 • Osaaminen

  Kokemuksen lisäksi vahvuutemme on kokonaisuuksien hallinta ja huippuluokan mittauslaitteistot.

  Yhdistämme kaikessa toiminnassamme prosessi-, automaatio- ja mekaanisen osaamisen. Tämän perustana on mittaus-, testaus-, ongelmanratkaisu-, huolto- ja käyttöönottokokemuksemme yhteensä yli sadalla eri konelinjalla ympäri maailman.

 • Arvot

  Tavoitteenamme on solmia pitkiä asiakassuhteita ja menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Siksi myymme pelkästään asiakaskohtaisesti muodostettuja ratkaisuja.